Още от началото е било ясно, че коалицията е чуплива.

...
Още от началото е било ясно, че коалицията е чуплива.
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Още от началото е било ясно, че коалицията е чуплива

Още от началото е било ясно, че обединението е чуплива . Тази позиция изрази пред бТВ Боряна Димитрова за разпада на обединението.

От " Мисията невъзможна " прекосяваме към " Умирай мъчно "! По думите ѝ съгласно нея министър председателят и Политическа партия не са си давали сметка къде са корените на корупцията . Войната в Украйна не е външен фактор, тя е бездънен вътрешен фактор, по думите ѝ. Произвежда се свръхинфлация на доверието в политиката.

Няма никакъв запас да се рестартира, каквото и да било, счита Димитрова за бъдещето на властта. Хората сега не желаят предварителни избори, регистрира тя. При последващи избори ще има още по-ниска изборна интензивност от последните избори. Нужно е политическо водачество и отговорност, счита Димитрова.

Димитър Аврамов регистрира, че Има Такъв Народ са признали, че разликите идват поради пари. Стигнали сме до разпад на политическото, счита той. Това държавно управление нямало способността да възобновят политическото, съгласно него. Ситуацията е извънредно безотговорна, уверен е Аврамов. По мнението му стремително би трябвало да продължи процеса по влизане на страната ни в еврото.

Димитър Ганев посочи, че мъката едвам в този момент е почнало. Това държавно управление няма по какъв начин да завоюва ново болшинство. Опозицията желае това ръководство да се пържи в личен сос, посочи той. Следващото служебно държавно управление няма да бъде като кабинетите на Стефан Янев, съгласно него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР