Още от миналата година знаем, че ще видим Кейли Куоко

...
Още от миналата година знаем, че ще видим Кейли Куоко
Коментари Харесай

Когато Кейли Куоко и Пийт Дейвидсън са влюбени

Още от предходната година знаем, че ще забележим Кейли Куоко и Пийт Дейвдисън дружно на екран, тъй като ще вземат участие в сантименталната комедия  Meet Cute .
 Пийт Дейвидсън, Кейли Куоко и закачките сред двамата на снимачната площадка на Meet Cute
Закачките сред Пийт Дейвидсън и Кейли Куоко

Доста им е занимателно на двамата

Е, фотосите от дълго време завършиха и към този момент даже има публикуван първи филмов откъс. От него разбираме малко повече за кино лентата и че няма да е типичната сантиментална комедия, с която сме привикнали. Просто тъй като ще има един лек научно приказен аспект.

Но ето и защо тъкмо става дума. Шийла (Куоко) и Гари (Дейвидсън) се срещат в бар и някак доста бързо схващат, че може и да са изцяло непознати, само че имат общи ползи, възгледи и лайкове. Ние на това му споделяме обич от пръв взор.

Но се оказва, че това надалеч не е първата им среща и нищо не е толкоз инцидентно. Защото Шийла крие една огромна загадка и дарба. Тя може да се връща обратно във времето и това в действителност е седмата ѝ поредна среща с Гари в границите на седмица.

Точно по този начин, Шийла е решила да използва тази заложба и необикновена възможност, не с цел да прави света по-добър, а с цел да направи Гари по-добра версия за себе си. Когато обаче му споделя всичко това, той не е изключително удивен. Нещо, което ще се окаже тестване за любовта и бъдещите им връзки. Премиерата на Meet Cute е на 21 септември в стрийминг платформата Peacock.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР