Още от крехката 10-годишна възраст Ема Уотсън се появява на

...
Още от крехката 10-годишна възраст Ема Уотсън се появява на
Коментари Харесай

Тъгата, която накара Ема Уотсън да се откаже от актьорството

Още от нежната 10-годишна възраст Ема Уотсън се появява на огромния екран. И бързо добива международна известност - ролята ѝ на Хърмаяни във филмовата сага " Хари Потър " я трансформира в същинска звезда.
 Вселената на “Хари Потър ” се разраства в HBO Max
Вселената на “Хари Потър ” се разраства

Отново ще се потопим в магия

Славата обаче не постоянно е нещо елементарно. Често през годините английска актриса е споделяла, че изпитва компликации от непрекъснатото внимание върху себе си и че страда от рестриктивните мерки, наложени ѝ от функциите в киното. Дори е казвала, че не желае да бъде постоянно отъждествявана с облика на Хърмаяни, нито пък да бъде възприемана само като актриса.

Защото с изключение на с актьорство, 33-годишната Уотсън се занимава с мода и постоянно е рекламно лице на известни марки. През 2014 година става дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации, действайки за правата и равенството на дамите.
 Снимка 616791

Ето за какво, след толкоз години в кино среди, Ема взема решение в един миг да си вземе отмора. Всъщност от 2018 година насам тя не е стъпвала на снимачна площадка. Последният филм с нейно присъединяване е " Малки дами ", приспособен по едноименния разказ на Луиза Мей Олкът.

В скорошно изявление за списание Financial Times актриса споделя, че е изпитвала толкоз тежест, горест и незадоволство, че се е чувствала " като в клетка ". Трудно ѝ е било да откри своето място и да показва себе си свободно.
 Ема Уотсън, Брандън Грийн и това ли е новата звездна двойка
Новата обич на Ема Уотсън

С кого се среща актрисата

Все отново, Ема бърза да успокои почитателите си, казвайки, че паузата ще бъде краткотрайна, осведоми Ohmymag UK. И след петте години, които е посветила на себе си, ще застане още веднъж под светлината на прожекторите. Тя разкри, че има планувани фотоси за началото на 2024 година по план, който към момента е загадка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР