Още от края на 2020 г. Ребел Уилсън обяви, че

...
Още от края на 2020 г. Ребел Уилсън обяви, че
Коментари Харесай

Актрисата Ребел Уилсън показа новата си приятелка

Още от края на 2020 година Ребел Уилсън разгласи, че прави коренни промени в метода си на живот, тъй като желае да отслабне и да се усеща по-добре в тялото си.

Ясно е, че този развой е дълъг и не е по никакъв начин елементарен, само че актрисата сподели темперамент и резултатите са налице.

Освен тази смяна, преди няколко седмици тя съобщи, че е щастлива и във връзка. Тогава не пожела да даде детайлности коя е половинката ѝ, само че към този момент го направи.

В профила си в Инстаграм Ребел Уилсън разгласява фотография с Рамона Агрума. В описанието под поста Уилсън оцени много високо новата си обич.

Тя написа, че от самото начало е търсела принца от приказките на Дисни, само че се е оказало, че е имала потребност от принцеса. Близък на актрисата споделя, че не я е виждал по-щастлива.



В началото на предходната година Ребел Уилсън приключи връзката си с Джейкъб Буш, а по-късно показа, че през лятото е имала няколко краткотрайни афери и по тази причина желае да си почине малко от ходенето по срещи.

Към момента няма публична информация от какъв брой време двете са дружно, само че е най-малко от няколко месеца. Защото Уилсън разгласява фотоси в профила си в Инстаграм с Агрума, а и двете участваха дружно на празненството след Оскарите.

Това, което се знае за Рамона Агрума, е, че е фешън дизайнер и има собствен личен бранд - Lemon Ve Limon. Занимава се също по този начин с дизайна на разнообразни бижута.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР