Още от края на 2017 г. се знаеше, че Disney

...
Още от края на 2017 г. се знаеше, че Disney
Коментари Харесай

Disney, 20th Century Fox, 20th Century Studios и ребрандирането на студиото

Още от края на 2017 година се знаеше, че Disney желае да прибави и 21st Century Fox към другояче богатото си портфолио от притежавани компании.

През март 2019 година договорката, надхвърляща 71 милиарда $, беше и финализирана публично. И съвсем незабавно започнахме да виждаме леко оживление. Президентът на Marvel Studios Кевин Файги разгласи, че се приготвя филм освен за Великолепната четворка, само че и за Блейд.

Сравнително неотдавна знаем, че би трябвало да чакаме и трети филм за Дедпул. Днес, единствено няколко седмици от началото на 2020 година, имаме още вести. Този път са свързани с ребрандиране.

С 20th Century Fox е свършено или най-малко с последната му част. Новото име на студиото ще бъде 20th Century Studios. Същото важи и за Fox Searchlight Pictures, което ще виждаме просто като Searchlight Pictures, написа Variety.

Официална причина за преименуването на двете студиа няма, само че съгласно източници на изданието, Disney са желали да се отърват от Fox, тъй като името е свързвано с Рупърт Мърдок и новинарската му телевизия - FOX News.

Последната е доближена и до президента Доналд Тръмп. Преди няколко години пък към нея избухна и секс абсурдът с Роджър Ейлс, известната и общодостъпна част от който видяхме интерпретирана в един сериал ( " Решаващият глас " ) и в един филм ( " Бомба със закъснител " ). /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР