Още от древността на руните са приписвани магически свойства. Те

...
Още от древността на руните са приписвани магически свойства. Те
Коментари Харесай

Тест: Избери си руна и виж какво те очаква в бъдеще

Още от древността на руните са приписвани вълшебен свойства. Те са считани за знаци, които носят шанс, пазят от зли сили и имат лечебни свойства.

Още от древността на руните са приписвани вълшебен свойства. Те са считани за знаци, които носят шанс, пазят от зли сили и имат лечебни свойства. Ако имате проблем, който не можете да решите, или въпрос, който ви тормози, тогава този тест е за вас. Обърнете внимание на показаните руни и изберете тази, която ви харесва най-вече. Такъв хипотетичен инцидентен избор в действителност е надалеч от случайността.

Изборът на избрана руна демонстрира, че в дълбините на вашето подсъзнанието вие към този момент имате всички отговори и решения, а знакът и неговото декодиране просто ще оказват помощ да насочите силите си в вярната посока.

Внимателно погледнете фотографията и изберете руната, която най-вече ви подхожда. Тя ще ви разкрие какво ви чака в бъдеще.

 
1. Еваз – руната на смяната
 Добави изложение

Този знак въплъщава придвижването към напредъка и смяната. Тази руна може да ви помогне, също по този начин, в случай че ви следва пътешестване. Очаква ви коренна смяна и излизане от дългия интервал на застой, в който сте се намирали досега.

 
2. Гебо – руната на единството
 Добави изложение

Ключовата дума тук е партньорство. Смисълът, който се крие зад тази руна е, че не трябва да се страхувате да създадете близки взаимоотношения с някого, тъй като партньортньорството изградането въз основата на пълноправие и оценяване на взаимните разлики, ще ви донесе дълготърсената независимост и естетика.

Освен това тази руна символизира края на непрекъснатите спорове както с хората към вас, по този начин и с вас самите.

 
 3. Хагал – руната на разрушението
 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР