Още от август миналата година президентът Румен Радев е предприел

...
Още от август миналата година президентът Румен Радев е предприел
Коментари Харесай

Марката 3-ти март е регистрирана от Весела Лечева със заявление от август 2023 г.

Още от август предходната година президентът Румен Радев е подхванал посредством медиатори дейности, свързани със слуховете за основаването на нов политически план. Това демонстрира инспекция в Патентното ведомство, където на 4 август 2023 година  Весела Лечева  е подала заявление за регистрация на марката " 3-ти март ".

Лечева напусна Българска социалистическа партия, откакто завърши работата на последното служебно държавно управление, назначено от Румен Радев и в което тя беше министър на спорта. Въпреки че " 3-т март " е записана като комерсиална марка, то няма проблеми да бъде употребена и за наименование на гражданско съдружие или политическа партия.

Регистрацията е станала на 5 декември 2023 година и е със период до 5 декември 2033 година. В обсега на деяние за нея наред с обичайните " реклама; ръководство на търговски сделки; комерсиална администрация; административна дейност; рекламни агенции; актуализиране на рекламни материали; връзки с обществеността; правене на статистически данни; правене на рекламни рубрики; образуване на изложения с комерсиална или рекламна цел; проучване на пазара; икономическо прогнозиране " и други е записано и " набиране на дарения с благотворителна цел; услуги за политическо набиране на средства; финансово спонсориране ".

Това непосредствено насочва към потребление на марката за политически цели. Дали новият политически план на президента ще започва по време на неговия мандат или след приключването му, не е ясно. Възможно е това да се случи както при президента Георги Първанов и неговия политически план " АБВ ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР