Още няколко коледни дръвчета до надписа Together чакат своята украса

...
Още няколко коледни дръвчета до надписа Together чакат своята украса
Коментари Харесай

Супер! Вижте красивата коледна горичка на Главната!

Още няколко коледни дръвчета до надписа Together чакат своята декорация за празниците. Тазгодишната самодейност на община Пловдив набира от ден на ден известност и от ден на ден хора се включат концепцията да украсят зоната към стълбите на " Каменица ". Елхички в синьо, алено или златно, с най-разнообразни топки и украшения, с гирлянди, звезди, ангели и снежинки, към този момент радват минувачите. Всяка една декорация може да откри място върху клоните на дръвчетата.

Преди няколко дни чиновници на Оперативна програма " Градини и паркове “ разположиха 25 броя живи иглолистни дръвчета от типа смърч на това емблематично за пловдивчани място, а кметът Иван Тотев и заместник-кметът Александър Държиков дадоха старт на концепцията.

" Надявам се още повече жители да се включат в концепцията и ЗАЕДНО да разкрасим града ни за приближаващите светли коледни празници “, прикани кметът Иван Тотев.

До момента с изключение на чиновници на общинската администрация и жители през днешния ден своята коледна декорация сложиха и надарените девойки и момчета от пловдивския " Арт Войс Център “. Предстои това да създадат и учениците от Националната гимназия за театрални и екранни изкуства с персонално направени от тях неповторими украшения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР