Още нищо не можем да кажем (за мерките в размер

...
Още нищо не можем да кажем (за мерките в размер
Коментари Харесай

Любомир Каримански критичен за милиардните антикризисни мерки, обявени от Асен Василев

" Още нищо не можем да кажем (за ограниченията в размер сред 1,5 и 2 милиарда лв., за които разгласи по-рано през днешния ден министърът на финансите Асен Василев, бел. ред.). Това сподели след съвещанието на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание депутатът от " ИТН " Любомир Каримански.

" Не са подготвени, не са във заключителен вид. Трябва да работим още по тях ", в действителност опроверга думите на съдружния си сътрудник Асен Василев той.

Час по-скоро. Това е действително нужният и мечтан от обществото период да бъдат признати стъпки за справяне с рецесията, съобщи неслучилият се началник на Българска народна банка. " Въпросът е, по кое време ще бъдат приложени ", акцентира Каримански.

А от кое място ще бъдат взети въпросните пари - най-вероятно от остатъците, които се натрупат в бюджета, конкретизира още националният представител. Каримански изрази недоволството си, че досега се обсъждали единствено общи рамки, без да има конкретика.

" Затова не сме потребни сега, и аз няма да съм потребен за вас сега ", обърна се към представителите на медиите той.

А що се отнася за Плана за приемане на еврото, която точка в началото присъстваше, а по-късно бе оттеглена от дневния ред на съвещанието на Министерски съвет предходната седмица, депутатът още веднъж настоя - такава стъпка следва да се направи след необятно публично разискване.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР