Още не смея да се радвам, защото тепърва започва броенето

...
Още не смея да се радвам, защото тепърва започва броенето
Коментари Харесай

Първи думи на претендетнката, взривила голяма бомба в Пловдив

Още не дръзвам да се веселя, тъй като занапред стартира броенето на бюлетините в секциите, а ние нямаме представители в тях. Това съобщи Дани Каназирева от „ Съюз за Пловдив “, за която стана ясно, че най-вероятно ще е един от кандидатите за кмет на Пловдив, които ще бъде решен на балотаж.

Извънредни данни от екзитполовете за цялата страна

„ Аз съм сигурна, че ще бъда на балотаж, в случай че имаме почтени избори.

Ние доказахме на огромните партии, че в случай че си пореден и работиш до хората рано или късно успяваш “, съобщи тя пред Bulgaria on Air.

Обичам града си. Усещам пулса му. Ако съумея да печеля това ще е лъч светлина освен в Пловдив, само че и в цяла България. Това ще е лъч светлина в партийния модел “, съобщи съперничката на Здравко Димитров.

БЛИЦ напомня, че най-вероятно посред им ще има балотаж .

„ Аз и екипът ми ще създадем всичко допустимо, с цел да изведем Пловдив друг, какъвто е бил той в историята си. Чувствам се изрично честен победител “, разясни Каназирева.

„ Искам единствено пловдивчани да ме поддържат. Аз изрично декларирам, че сделки в партийни централи няма да върша. Никога не съм се молила и не съм навеждала града пред никой и по този начин ще продължа “, разясни Каназирева.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР