Още не са открити нападателите, стреляли по българския клуб Цар

...
Още не са открити нападателите, стреляли по българския клуб Цар
Коментари Харесай

Още се издирват нападателите на българския клуб в Охрид

Още не са открити нападателите, стреляли по българския клуб " Цар Борис Трети " в Охрид. Нападението стана в сряда, а по постройката се е стреляло от преминаващ автомобил.

Пострадали за благополучие нямаше, само че случаят провокира остра реакция у нас. От Скопие дадоха обещание следствие. България връчи и нота на посланика на Република Северна Македония у нас, напомня Нова тв.

А на фона на създалото се ново дипломатическо напрежение сред София и Скопие, през днешния ден в Република Северна Македония се открива нова постройка на културно-информационния център в Скопие.

Също по този начин през днешния ден ще се обсъдят съответни стъпки по осъществяване подписания през януари Меморандум за съгласие сред двете министрите на земеделието на България и Република Северна Македония.

Българският министър на земеделието Явор Гечев идва на посещаване в Северна Македония по покана на министъра на земеделието, горите и водното стопанство на Република Северна Македония Люпчо Николовски, предава Българска телеграфна агенция.

През седмицата на посещаване и за среща със своя сътрудник от Северна Македония Насер Нуредини беше министърът на екологията Росица Карамфилова, а двамата регистрираха сполучливото осъществяване на план за обмяна на опит в предприсъединителния развой на Северна Македония към Европейски Съюз.

Също през днешния ден в Скопие идва и министърът на културата Велислав Минеков, който ще участва на формалното разкриване на новата постройка на Българския културно-информационен център.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР