Още не мога сам да си налея вода или да

...
Още не мога сам да си налея вода или да
Коментари Харесай

Алексей Навални разказа как се е чувствал след комата

" Още не мога самичък да си налея вода или да взема телефона, само че до наскоро не можех да беседвам и да различавам хората " - това написа съветският опозиционен водач Алексей Навални в профилите си в обществените мрежи " Facebook " и " Инстаграм ".

В събота той за първи път разгласява какво е претърпял след отравянето му в Русия на 20 август. Първоначално той беше настанен в болничното заведение в Томск, само че след намесата на правозащитни организации съветските управляващи позволиха лекуването му да продължи в берлинската клиника " Шарите ".

Навални споделя по какъв начин " краката му треперели " и по какъв начин е имал " моменти на обезсърчение " откакто е излязъл от комата.

" Ще ви опиша по какъв начин протича възобновяване ми. Това е един ясно начертан път, само че той е към момента дълъг ", написа Навални в акаунта си в " Инстаграм ", където разгласява и фотография, на която се вижда по какъв начин слиза по стълби.

" Настоящите ми проблеми - фактът, че телефонът ми е толкоз ненужен, колкото и камък в ръцете ми, или че е същинско шоу, когато се пробвам да си налея вода - са дребна работа ", споделя още Навални.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР