Още не е факт, но хайде сега – няма какво

...
Още не е факт, но хайде сега – няма какво
Коментари Харесай

Съдбата на Нено Димов – поглед в бъдещето*

Още не е реалност, само че хайде в този момент – няма какво да се прави един сериозен % от четящите този текст, че с неспокойствие чака да види дали пък Нено Димов няма да посети и остане в пандиза, освен в ареста. Въпреки посочените към този момент в редица съществени медии спънки пред бъдеща присъда – да вземем за пример, че умишлена занемареност се потвърждава доста мъчно и че тезата по какъв начин водата отива безплатно за промишлени потребности, а не за питейни, е мъчно доказуема, тъй като най-малко до момента никой не е споделил, че " Стомана Перник " не си е плащала за ресурса.
Какво ще стане – единствено бъдещето ще покаже. Но въпреки всичко има разнообразни разновидности каква ще е ориста на Нено Димов, въпреки и някои от тях да са несъмнено прекомерно малко евентуални. Няма обаче да ги разделяме по коефициент на възможност, по този начин да се каже – единствено ще изброим.
1. Димов става консул във Валенсия. Където има място за един, има място и за още един!
2. Димов става зам.-министър на околната среда и водите. Щом може Николай Нанков да хвърли оставка като районен министър и да се върне незабавно като заместник-регионален, значи и специалист като Димов може!
3. Димов става специалист в Австралия по гасене на пожари! Не е ясно какъв брой ще помогне, тъй като за гасене на пожари би трябвало вода, а при негово ръководство много вода изчезва!
4. Димов става зам.-председател на новата партия на Цветан Цветанов. Нея още я няма, само че... таковата, нали си знаем къде живеем. По този мотив - какво стана с Мирослав Найденов, по какъв начин я кара?!
5. Димов почва своя графа в 7/8 ТВ. Слави не е вчерашен – първо графа, да се потвърди, след това независимо предаване. Работното заглавие на рубриката май ще е " На топло с Нено ".
6. Нено Димов става спелеолог! За да предотврати изгубването на водата!
7. Нено Димов се захваща с преработване. Може, за какво пък не?
8. Катарзис! Нено Димов става специалист по правосъдната промяна! Как се трансформират задачите в живота след раираната пижама...
9. Катарзис номер 2! Нено Димов става част от придвижването на Грета Тунберг!
10. Димов влиза в пандиза за 6 години (по член 219 от Наказателния кодекс) – не трябва да подценяваме този вид тотално, нищо не се знае в този живот.
Текстът е написан с хумористична цел и не претендира да е безусловно тъкмо отражение на настояща и бъдеща действителност
Автор: Екип на Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР