Още на третата им среща принц Хари дава на Меган

...
Още на третата им среща принц Хари дава на Меган
Коментари Харесай

Любовното обещание на Хари към Меган, което той ВСЕ ОЩЕ спазва

Още на третата им среща принц Хари дава на Меган сантиментално заричане, което счита, че е спазил и до през днешния ден.

Какво вършиме на третата си среща, в случай че сте принц и актриса? Хари и Меган да вземем за пример отпътуват на петдневно пътешестване до Африка. Преди това американката въобще не проявявала интерес към Хари. Натоварените графици на двамата не им разрешавал да се срещат постоянно. През лятото на 2016 година обаче Хари и Меган имали малко свободно време, което вземат решение да употребяват оптимално.

Хари кани Меган да се причисли към него на отмора в Ботсвана - страна, за която твърди, че постоянно е била близка до сърцето му. Именно там той прекарва известно време след гибелта на майка си, принцеса Даяна, и от този момент взе участие в локални благотворителни и публични стратегии. Влюбените прекарват цялото пътешестване в сафари, диалози и опознаване.

Една вечер двойката била съществено изплашена, когато пред палатката им се появил непредвиден посетител. В записките си „ Резерва “ Хари споделя по какъв начин слон се доближил, до момента в който спели, което предиздвикало Меган да „ скочи “. Миг по-късно дивата природа поднесла на влюбената двойка още по-неочаквана изненада - Хари твърди, че палатката се " раздрусала " от мощния плач на лъв. Меган попитала дали всичко ще е наред. Принцът дал отговор: „ Повярвай ми, аз ще те защитя “.

В биографията си той неведнъж загатва по какъв начин е взел решението да отбрани фамилията си, което съгласно него е продиктувало решението да напусне Обединеното кралство и да се откри в Съединени американски щати. В документалния им филм той твърди: „ Моята работа е да вардя фамилията си и то да е в сигурност. Нивото на ненавист против брачната половинка ми и сина ми, което се увеличи през последните три години, ме накара да се безпокоя за сигурността им. “ Принцът също по този начин по-рано изясни, че една от аргументите да се съгласи на многомилионната си договорка с Нетфликс е, че желае да има задоволително пари, с цел да заплати за сигурността на Меган, Арчи и Лилибет, откакто техният бюджет по този въпрос бе понижен.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР