Още на обяд от централата на партията обявиха, че са

...
Още на обяд от централата на партията обявиха, че са
Коментари Харесай

Социалисти хванаха Нинова в лъжа за подписи

Още на обяд от централата на партията оповестиха, че са събрани 103 гласа “за” предлагането на Нинова, с което ѝ се дава мандат за договаряния с " Продължаваме Промяната ", " Демократична България " и " ИТН ".

От " Позитано " 20 показаха също, че единствено 19 членове са били срещу. В същото време обаче за противоположната на Нинова позиция са събрани 64 подписа, което опровергава.

Интересното е, че хората, които са дали своят вот по предлагането на председателката в оставка, не могат да бъдат тествани на процедура от никой член на Българска социалистическа партия. До тях достъп имат единствено Нинова и двама нейни чиновници. В същото време подписката на инакомислещите е обществена и може да бъде потвърдена.

В нея те упорстват за избор на заместник-председател, който да извършва функционалностите на ръководителя в оставка; избор на контактна група за водене на договаряния, както и привикване на национално заседание с присъединяване на членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия, ПГ на Българска социалистическа партия, ръководителите на Общински и Областни препоръки на Българска социалистическа партия и кметовете на Българска социалистическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР