Още на 24 февруари от Възраждане“ предупредихме, че въвличането на

...
Още на 24 февруари от Възраждане“ предупредихме, че въвличането на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Наблюдаваме разпад на държавността

Още на 24 февруари от „ Възраждане “ предупредихме, че въвличането на страната ни в блока от наказания против Русия ще докара рано или късно до стопански последствия за България, се споделя в позиция на партията, изпратена до медиите.

В нея се показва, че България е понесла най-сериозния стопански удар от началото на войната сред Русия и Украйна , обвързван със прекъсването на доставките на газ от Русия.

" Въпросът, който ние от „ Възраждане “ зададохме на 24 февруари, на който към момента няма отговор, е: Кой ще заплати последствията и вредите, нанесени на българската стопанска система и българските бизнесмени, и кой ще понесе отговорността  за безумното, некадърно и антибългарско ръководство ? ", се показва в позицията.

Според Костадин Костадинов сега в България се следи разпад на държавността и  българска страна банкрутира морално, идейно, административно и управнически. 

От „ Възраждане “ считат, че единственият излаз от по този начин създалата се обстановка е оставка на това държавно управление и нови избори , на които българският народ да отиде като на референдум и да дефинира дали желае България да бъде свободна и самостоятелна.
 

Снощи от пресцентъра на Министерството на енергетиката оповестиха, че в " Булгаргаз " ЕАД е получено съобщение, че доставките на природен газ от " Газпром Експорт " ще бъдат спрени, считано от 27 април 2022 година

" България ще се оправи. Работим интензивно цената да се повлияе минимално ", декларираха от " Продължаваме Промяната " в пост във Facebook.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР