Още миналата година Парис Хилтън разкри плановете си да стане

...
Още миналата година Парис Хилтън разкри плановете си да стане
Коментари Харесай

Парис Хилтън премина от думи към дела

Още предходната година Парис Хилтън разкри проектите си да стане майка, а откакто срещна подобаващия човек в лицето на предприемача Картър Реум, към този момент всичко наподобява въпрос на време.
 Парис Хилтън, Ким Кардашиян, замразяването на яйцеклетки и по какъв начин се е въодушевила да го направи
Кой е посъветвал Парис Хилтън да замрази яйцеклетките си

И за какво

Богатата наследница на империята " Хилтън ", която към този момент е на 39 години, даже прозорливо замрази свои яйцеклетки, с цел да може, когато настъпи моментът, да е изцяло готова за забременяване.

И моментът очевидно е пристигнал. Парис разкри, че към този момент се подлага на инвитро процедури в изявление за подкаста The Trend Reporter. Нещо повече - желанието ѝ е да има близнаци и те да са момче и момиче.

За Картър Парис споделя, че е мъжът фантазия, с който не стопират да приказват за имената на децата, да възнамеряват сватбата и за това по какъв начин ще живеят живота си дълги години.

Хилтън и Реум са двойка от 13 месеца и наподобяват неразделни. За първи път те се появиха обществено през януари 2020 година, на афтър празненството на Warner Bros и InStyle`s Golden Globes, напомня Hollywood Life. Оттогава те решително демонстрират любовта си един към различен в обществените мрежи и освен.

Първата си годишнина двойката опразнува в Бора Бора, а Парис назова Картър " любовта на живота ми " в изявление.
 Парис Хилтън, проектите ѝ да има близнаци и подготвена ли е с имената
Как ще кръсти Парис Хилтън плануваните си близнаци

парис не стопира да ни изненадва

" Чувствам се толкоз благословена, че открих любовта на живота си в идеалното време ", сподели тя пред Daily Mail. " Той е всичко, за което в миналото съм се надявала и мечтала. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР