Още когато сериалът по предисторията на Властелинът на пръстените беше

...
Още когато сериалът по предисторията на Властелинът на пръстените беше
Коментари Харесай

Какво да очакваме от The Rings of Power, Властелинът на пръстените

Още когато сериалът по предисторията на " Властелинът на пръстените " беше единствено концепция, рецензиите към него бяха не малко. Много от правилните почитатели на Дж. Р. Р. Толкин не могат да си показват тези светове екранизирани, други пък не считат, че някой би достигнал класата на кино трилогията на Питър Джаксън.

Със или без тяхното утвърждение обаче работата на Amazon по The Rings of Power.

И към този момент разполагаме с първи филмов откъс, който ни дава по-пълна визия какво да чакаме от сериала от откъслечните фрагменти и плакатите, които досега бяхме видели. Той стартира с двете Дървета на Валинор, след което можем да забележим някои от местата, упоменати в творбата " Силмарилион ", която е в основата на сериала.

Сред тях са елфическите кралства Линдон и Ерегион, владенията на джуджетата Хазад-дум, островното кралство Нуменор. Виждаме и някои от основните герои, които ще водят действието - Галадриел, Елронд, Елендил и Исилдур - индивидът, отсякъл пръста със съдбовния пръстен от ръката на Саурон, с което по-късно слага началото на Третата ера в Средната земя.

За момента мненията към тийзъра не са изключително ласкави - доста от почитателите на Толкин изобщо не могат да припознаят света му в сериала на Amazon. Други пък разясняват, че атмосферата от тийзъра по-скоро им припомня Game of Thrones.

Каква е истината ще научим след 2 септември, когато излиза първият епизод от сериала The Rings of Power.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР