Още едно ВИП семейство се разпада. След 6 години съвместен

...
Още едно ВИП семейство се разпада. След 6 години съвместен
Коментари Харесай

Сашо Кадиев окончателно изостави майката на детето си

 Още едно ВИП семейство се разпада. След 6 години взаимен живот Сашо Кадиев напуснал половинката си Таня, която е и майка на единствената му дъщеря Катерина, издават от коридорите на Би Ти Ви.

Клюката ги разделяше още от началото на 2020 година Истината била, че за няколко месеца двамата в действителност не били дружно, само че през лятото съумели за малко да скрепят връзката си. Колелото обаче не потръгнало и този път раздялата била дефинитивна. Все още не е ясно каква е първопричината за краха на любовта им. Говори се, че и Сашо, и Таня са имали случки с други хора. Той обаче постъпил по-радикално и си купил собствен апартамент в кв. " Манастирски ливади “, където се нанесъл. Жена му траяла да населява фамилната къща в село Кокаляне, която е благосъстоятелност на майката на Кадиев – Катето Евро. Преди дни водещият на " Преди обед “ се похвали, че се оправя с ергенския живот ловко, като разгласява фотография от новото си жилище, на която чисти с прахосмукачка.

Още един сигнал, че пътищата им с Таня към този момент дефинитивно са се разминали, е, че предишния месец тя е била на отмора на Френската Ривиера, само че единствено с дъщеричката си. Досега не се е случвало Сашо да не ги съпровожда на фамилните екскурзии.

Коментарът на Катето Евро по тематиката не закъсня. Близки до звездата от " Оркестър без име “ споделят, че тя била съкрушена от решението на сина си и снаха си да се разделят. Опитвала се неведнъж да ги убеди да размислят, увещавала ги да останат дружно в името на детето, само че и двамата били непреклонни. " Бях на възрастта на внучката си Кати, когато се разделих с татко си и в никакъв случай не го видях повече... Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и татковци “, написа Евро към фотография на Сашо, на която той е със своята дъщеричка. Това бе тактичното ѝ обръщение към сина ѝ и Таня да премислят решението си. Дори и да се съберели, надали любовта им щяла да пламне с нови сили. Кадиев нееднократно е признавал, че е изпуснал момента да предложи брак на половинката си и да се венчаят.

В последните години почнал и да се чуди дали тя е дамата на живота му. Все отново и бил признателен за положителното отношение и търпението, което проявявала към него, поради обстоятелството, че съвсем не се прибирал, тъй като работел на няколко места, а когато влезел вкъщи, първата му работа била да седне пред компютъра и да играе видеоигри, към които бил грубо привързан, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР