Още едно убийство в Северозападна България - тялото на 17-годишен

...
Още едно убийство в Северозападна България - тялото на 17-годишен
Коментари Харесай

Откриха убито 17-годишно момче, задържани са двама негови приятели

Още едно ликвидиране в Северозападна България - тялото на 17-годишен юноша е намерено довечера сред Кнежа и Бяла Слатина, оповестява кореспондентът на в района.
Още по темата
Момчето е било в неопределеност от неделя, когато излязло от вкъщи си в Кнежа и се качило в колата на двама свои другари. Те са арестувани нощес.

Мотивите за тежкото закононарушение се проверяват.

Днес 25-годишен мъж бе арестуван за друго ликвидиране в района - на 16-годишно момиче в Луковит . Арестуваният е притеглен като обвинен за съзнателно умъртвяване на момичето по изключително нечовечен метод.

Тялото на тийнейджърката бе намерено в недостроена къща в ромския квартал " Изток " на Луковит през вчерашния ден от деца.

Извършителят е от града, престъпно проявен, осъждан. Според съседи на жертвата той е и наркозависим. С разпореждане на наблюдаващия прокурор е арестуван за 72 часа.

Конкретната причина за гибелта на момичето ще стане ясна през днешния ден, откакто бъде направена аутопсия, само че има следи от принуждение. Според ловешкия уебсайт " Зетра " при огледа по тялото му са открити следи от удари по главата и синини по шията, говорещи за душене.

Непълнолетната е забелязана за последно от родственици в понеделник преди среднощ. " Детето излезе в 23 ч. Отишла е в едно заведение и по-късно се среща с нападателя. Започва битка сред двамата ", описа бащата на убитото момиче Тошко Димчев, представен от Нова телевизия.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР