Още едно специално посещение от НБА ще очаква Александър Везенков

...
Още едно специално посещение от НБА ще очаква Александър Везенков
Коментари Харесай

Шефовете на Сакраменто ще гледат Везенков срещу Панатинайкос

Още едно особено посещаване от НБА ще чака Александър Везенков в Гърция. Шефовете на Сакраменто Кингс - генералният управител Монте МакНеър и вицепрезидентът на отбора Фил Джабур ще пътуват за южната ни съседка, с цел да изгледат онлайн изявите на българския национал в утрешното супер дерби с Панатинайкос в локалното състезание. Срещата стартира от 15:45 часа в Олимпийския комплекс в Атина, като Олимпиакос ще се опита да резервира съвършения си актив от началото на сезона и да усили салдото си до 18-0. 

Както е известно, по време на шампионата за Купата на Гърция през предишния месец помощник-треньорът на " кралете " Джей Траяно беше изпратен на остров Крит, с цел да види по какъв начин Везенков извежда своя тим към трофея, печелейки премията за MVP на шампионата със междинните си индикатори от 19.0 точки и 7.7 битки. Очаква се президентът на Кингс - Джабур, да остане в Гърция и за идващия мач на най-хубавия българския баскетболист, който е във вторник от 19:15 против Лаврио. 

Везенков е считан от мнозина за огромната звезда на европейския баскетбол сега, и то справедливо. Българинът е най-хубавият изпълнител, най-хубавият герой и лидер по коефициент на потребно деяние в Евролигата през сегашния, като премията за MVP на сезона му наподобява в забрадка вързана. Олимпиакос пък е най-хубавият тим в шампионата и сега е водач в класирането с актив от 21-8, като към този момент си обезпечи място в плейофите.
 Поразяващата ръка на Везенков класира Олимпиакос за плейофите в Евролигата! Поразяващата ръка на Везенков класира Олимпиакос за плейофите в Евролигата!
Отвъд океана пък тимът на Сакраменто изумява с представянето си през сегашния сезон, в който ще стопира сушата от 17 години без плейофно присъединяване. " Кралете " извличат всички позитиви от привличането на Домантас Сабонис през предишното лято, като той оформи звездно дуо с Ди`Аарън Фокс и резултатите са забележими - второ място в Западната конференция с баланс от 42-27.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР