Още едно от предсказанията на баба Ванга е на път

...
Още едно от предсказанията на баба Ванга е на път
Коментари Харесай

Баба Ванга предрича сушата в Португалия и Испания през 2022 г.

Още едно от предсказанията на баба Ванга е на път да се сбъдне. За 2022 година пророчицата приживе е видяла голям брой естествени бедствия, които ще сполетят човечеството, както и вероятни войни и непредвидени политически промени.

Родена е през 1911 година, а същинското ѝ име е Вангелия Пандева Гущерова. На 12-годишна възраст изгубва зрението си в резултат на неочаквана стихия, при която е сграбчена от мощен вятър и след дълго търсене бива открита, затрупана с камъни и пръст в една равнища. Скоро по-късно тя получава дарбата си, с която оказва помощ на хиляди хора.

Изследователите на известната ясновидка настояват, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този миг.

Сред пророчествата на Ванга, които към този момент са се сбъднали са разпадането на Съветския съюз, нещастието на 11 септември 2001 година, гибелта на принцеса Даяна, повредата в „ Чернобил “. Това са единствено някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат, написа Новини.бг

Едно от предсказанята ѝ за 2022 година в действителност наподобява обезпокоително. Според думите на Баба Ванга огромни градове ще бъдат наранени от дефицит на вода заради суша тази година. Тази седмица беше обявено, че държавните управления на Португалия и Италия предложиха на жителите да се опитат да лимитират потреблението на вода. Твърди се, че Италия минава през най-лошата си суша от 50-те години на предишния век.

Изглежда тя още веднъж е била права.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР