Още едно обвинение е било повдигнато на 26-годишния Георги Георгиев.

...
Още едно обвинение е било повдигнато на 26-годишния Георги Георгиев.
Коментари Харесай

Общо 6 пъти Георги се е заканил с убийството на Дебора

Още едно обвиняване е било повдигнато на 26-годишния Георги Георгиев . То е по досъдебното произвеждане за закани с.

Наблюдаващият прокурор е прецизирал обвиняването по воденото досега досъдебно произвеждане по горепосочения текст след изработен разбор на в допълнение събрани доказателства – разпит на очевидци .

В 10:30 часа през днешния ден в наличието на юриста му, на Георгиев персонално е било предявено обвиняване за това, че сред април и 25 юни в Стара Загора, в изискванията на продължавано закононарушение, се е заканил с ликвидиране на Дебора М. и това заканване е можело да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. Според събраните нови доказателства заканите са били отправени персонално към потърпевшото момиче и посредством мобилно приложение , като в тях се съдържат нападателни закани за разпра .

До момента е било открито, че Георгиев се е заканил на Дебора по мобилно приложение на два пъти – на 24 и 25 юни, за което той е притеглен като обвинен. Според новите доказателства той е отправил закани към 18-годишното момиче персонално и посредством мобилно приложение, още 4 пъти от месец април до 25 юни , за което му е било повдигнато в допълнение обвиняване в границите на воденото досъдебно произвеждане за закана с ликвидиране. Това значи, че той се е заканил с ликвидиране на Дебора Б. общо шест пъти.

Към сегашния миг Георгиев е притеглен като обвинен по две досъдебни произвеждане за закана с ликвидиране и за нанасяне на междинна телесна щета . Събрани са безапелационни доказателства, че той е причинител на действията. Тези доказателства се базират на всички осъществени досега процесуално-следствени дейности – разпити на очевидци, назначени експертизи, огледи на местопроизшествието, конфискувани материални доказателства и биологичен материал и други

Действията по следствието са в дейна фаза .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР