Още едно доказателство как работим за София. Не предизборни обещания,

...
Още едно доказателство как работим за София. Не предизборни обещания,
Коментари Харесай

Георгиев: Договорът за изграждане на многофункционалната спортна зала в район Слатина е вече факт

Още едно доказателство по какъв начин работим за София. Не предизборни обещания, а резултати от доста труд и старания. Договорът за създаване на многофункционалната спортна зала в регион Слатина е към този момент фактна, писа във Facebook. 

След близо две години работа с екипа ми и основния проектант, след две решения в общинския съвет, за които търсихме поддръжка и от другите партии и комплициран развой на инвестицинно планиране от страна инвеститора- баскетболен клуб „ БУБА Баскетбол ", построяването на обекта към този момент може да стартира.

Безспорно, залата в Слатина е най-големият състезателен обект, който ще бъде построен на територията на София в последните години. Това е перлата в короната на нашата спортна стратегия, по която към този момент се построяват още четири уреди в Люлин, Лозенец и Горубляне. Така общо в петте обекта сме подсигурили с контракти близо 200 часа седмично гратис прилагане от жителите.

Обектът в Слатина ще включва:

• 2 баскетболни стадиони на закрито

• 4 стадиони за скуош

• 3 многофункционални стадиони навън, комбиниращи баскетбол, волейбол и футбол

• Модерна фитнес зала

Зали за други спортове – обща физическа подготовка, бокс, битка, йога, пилатес.

 Гарантирани са 20 часа седмично за безплатното прилагане на залата от възпитаници и жители, а близо 100 часа седмично ще бъде гратис прилагане на многофункционалното игрище.

Спортното оборудване ще бъде издигнато върху близо 7 000 кв. м. разгъната общинска повърхност, а инвестицията, която от Баскетболния клуб „ Буба баскет “ ще създадат, след извоюван конкурс, е в размер на над 13 млн. лв..

Така вършим спорта наличен за всички. Защото ние Работим за София. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР