Още едно доказателство, че видеоигрите са полезни за вас Емил

...
Още едно доказателство, че видеоигрите са полезни за вас Емил
Коментари Харесай

Видеоигрите са полезни: Геймър твърди, че Starfield е спасила семейството му от пожар

Още едно доказателство, че видеоигрите са потребни за вас

Емил Василев преди 9 секунди 1 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 16:58 | 02.09.2023

Рестартирането на телефона: какъв брой постоянно да го вършим и за какво?

IT НовиниДаниел Десподов - 14:04 | 30.08.2023

Ето за какво E = mc² е единствено половината от информацията за протичащото се

ТелефониЕмил Василев - 21:21 | 31.08.2023

Huawei Mate 60 Pro демонстрира безсмислието на американските наказания към Китай

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Историите за видеоигри, които избавят живота на хората не са нещо ново, само че рядко са толкоз дословни, колкото тази. Играч на Starfield счита, че заглавието е избавило него и фамилията му, откакто е останал да играе ролевата игра и е бил безсънен, когато в жилищния им комплекс е избухнал пожар.

В обява в Reddit, оповестена от u/tidyckilla, той изяснява, че е очаквал с неспокойствие появяването на играта, откогато преди съвсем 10 години са се появили първите клюки за нея. Той е бил един от многото хора, които са поръчали авансово Premium Edition, осигурявайки си ранен достъп до играта преди формалното ѝ стартиране на пазара. Въпреки, че той може да е пренебрегнал постоянно повтаряното предизвестие да не се закупуват авансово игри, наподобява, че в този случай това е избавило живота му и този на фамилията му.

tidyckilla написа, че в нощта на 31 август е решил да играе Starfield, като е останал безсънен допустимо най-дълго. В 02:26 ч. през нощта той чул детонация, която пристигнала от жилището на комшия от долния етаж. Спирайки играта, с цел да види какво става, той видял пламъци, които се издигали по стълбището към личния му дом.

Starfield saved me and my family’s life
by u/tidyckilla in Starfield

Грабвайки жена си и котката си, tidyckilla се втурва на безвредно място, като освен това получава единствено леки изгаряния. Той споделя, че в случай че не е била късната му нощна сесия на Starfield, всички са щели да умрат от задушаване с пушек евентуално.

„ Искам да благодаря на тази игра, че избави фамилията ми и мен от ужасна орис. “

споделя той

В мненията tidyckilla прецизира, че брачната половинка му, която спяла в прилежащата стая не е чула детонацията, детекторите за пушек са се присъединили прекомерно късно, а огънят към този момент е бил блокирал прозорците. Докато бягали, геймърът и брачната половинка му не можели да дишат.

tidyckilla увери хората, че фамилията му към този момент е в сигурност в хотел, където той към момента играе Starfield на своя Xbox. От цялата обстановка геймърът е заключил, че да останеш до късно, играейки игра не е нещо неприятно.

Starfield към този момент е налична за закупилите премиум и колекционерски издания, а за притежателите на общоприетото издание за PC (Steam, Microsoft Store), Xbox Series X и S, както и в Game Pass (PC и Xbox) ще бъде налична на 6 септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР