Още една стъпка към окончателното приемане на пакета Мобилност, който

...
Още една стъпка към окончателното приемане на пакета Мобилност, който
Коментари Харесай

Нова стъпка към приемането на пакета Мобилност за превозвачите

Още една стъпка към окончателното приемане на пакета " Мобилност ", който планува връщането на камионите и почивката на водачите да става отвън кабините, беше направена от Европейския парламент.

Във вторник Комисията по превоз и туризъм в Екологичен потенциал утвърди Споразумението сред договарящите от Европейския парламент и Финландското председателство по отношение на промяната в бранша на автомобилния превоз.

За да влезе в действие, съглашението в този момент би трябвало да бъде утвърдено от министрите на Европейски Съюз, а по-късно и в пленарната зала от Европейския парламент.

Правилата за почивките на водачите ще би трябвало да стартират да се ползват до 20 дни след влизането им в действие, до момента в който за множеството от останалите има гратисен интервал от 18 месеца, излиза наяве от известието на Екологичен потенциал.

Новите правила за командированите водачи, времето за отмора на превозвачите и по-стриктните правила за каботаж имат за цел да прекратят нарушаванията на конкуренцията в транспортния бранш и да дават по-добри условия за почивки на превозвачите, е посочено в известието на Екологичен потенциал.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР