Още една позиция изпратиха от пресцентъра на ГЕРБ-Варна по повод

...
Още една позиция изпратиха от пресцентъра на ГЕРБ-Варна по повод
Коментари Харесай

Красен Кралев : Кабинетът на ПП спря строежа на салона в училище Найден Геров


Още една позиция изпратиха от пресцентъра на ГЕРБ-Варна във връзка изявления на регионалният шеф на Варна Благомир Коцев по отношение на ремонтните действия на физкултурния салон на учебно заведение " Найден Геров ".

Ето какво гласи тя:

" Ако беше задоволително юридически образован, регионалният шеф на Варна Благомир Коцев от " Продължаваме Промяната " щеше да знае, че завършването на новия физкултурен салон в учебно заведение " Найден Геров " може да стане единствено при настоящ контракт. Това сподели в отговор на Facebook обява на Коцев националният представител на ГЕРБ/СДС Красен Кралев.

Според него виновността да не бъде продължен срокът на деяние на контракта е на настоящето управление на Министерството на младежта и спорта и на министъра на спорта в оставка Радостин Василев, който съгласно медийни публикации  не е дал отговор за аргументите за това бездействие  на въпрос от народни представители, съпартийци на Коцев от Политическа партия

Ако се окаже, че компанията реализатор носи виновност за неспазване на периодите за строителство, то тя дължи съответните неустойки. Всичко това може да бъде решено, в случай че управлението на ММС реши да удължи периода на контракта, с цел да бъде завършен салонът.

В противоположен случай разногласието сред страните може да бъде решен по правосъден път. Твърдението на Коцев, че парите са откраднати, е клюка, за която евентуално ще му бъде потърсена правосъдна отговорност, сподели още Кралев "

Пресцентър на Политическа партия ГЕРБ – Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР