Още една жена обвини бившия президент Джордж Буш в неуместно

...
Още една жена обвини бившия президент Джордж Буш в неуместно
Коментари Харесай

В какво обвиниха отново Джордж Буш Старши

Още една жена упрекна някогашния президент Джордж Буш в несвоевременно държание, предадоха международните организации. Пред " Тайм " Розлин Кориган споделя, че тя е била на 16 години, когато Буш я сграбчил за задните елементи, до момента в който двамата театралничили за фотография през 2003 година на събиране на чиновници от Централно разузнавателно управление на САЩ северно от град Хюстън.

Розлин била на проявата дружно с майка си и татко си, който бил анализатор на разследващи данни. Пред изданието тя споделя, че е била ужасена и доста объркана.

Розлин споделя, че не е споделила нищо на президента тогава, тъй като по думите й една тийнейджърка не можела да каже пред всички на някогашен президент на Съединени американски щати, че не би трябвало да я опипва по този метод.

" Тайм " написа, че Розлин е разказала за похищението на седем души след няколко години. Кориган е една от шестте дами, обвинили Буш-старши в опипване. Говорителят на 41-ия президент на Съединени американски щати - Джим Макграт, сподели, че Буш съжалява за каквито и да е обидни дейности, осъществени от него.

Същевременно водачът на републиканците в Сената на американския Конгрес Мич Макконъл прикани претендент от неговата партия за място в Сената от щата Алабама да се отдръпна неотложно от конкуренцията поради отправени против него обвинявания за опипване на малолетна, съобщи Франс прес.

Рей Мур, магистрат от Алабама, е претендент за място в Сената на изборите на 12 декември. В петък обаче " Вашингтон пост " разгласява роман на жена, която твърди, че през 1979 година Мур, който бил тогава на 32 години, я завел вкъщи си и я опипал през облеклата. Тогава тя била на 14 години.

Три други дами също описват, че са излизали на срещи с Мур, преди да навършат 18 години, само че не са имали полови контакти с него. /Марица.бг
тагове жена буш старши поведение
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР