Още една жена обвини 67-годишната звезда Крис Нот от сериала

...
Още една жена обвини 67-годишната звезда Крис Нот от сериала
Коментари Харесай

Поредна жена обвини Крис Нот в сексуален тормоз

Още една жена упрекна 67-годишната звезда Крис Нот от сериала "Сексът и градът " в полов тормоз. Певицата Лиза Джентиле описа, че през 2002 година артистът се е опитал да я изнасили.

По думите ѝ те се срещнали в заведение и по-късно общували няколко години. Един ден артистът ѝ предложи да я закара у дома с такси и тя се съгласила. Той настоял да отиде в жилището ѝ.

След държанието на артиста в оня миг, Лиза Джентиле съумяла да го отблъсне. След като я обидил, той напуснал жилището, а на идващия ден ѝ се обадил със закани.

A fifth woman has come forward with sexual assault allegations against the “Sex and the City” and “Law & Order” star Chris Noth.
— ActionNewsJax (@ActionNewsJax)
"Той ме предизвести, че ще съсипе кариерата ми, в случай че в миналото опиша на някого за случилото се предната вечер. Закани се, че в никакъв случай повече няма да пея и ще ме включи в черния лист на сектора ", сподели певицата.

Джентиле добави, че се е страхувала да приказва обществено за случилото се поради престижа на Нот и заканите му да съсипе кариерата ѝ. Но в този момент, когато други дами описаха своите истории, тя се решила да разгласи случая.

Chris Noth's Wife Is Allegedly 'Upset' And 'Not Doing Well' After Her Husband Was Accused Of Sexually Assaulting Three Women.
— Eugene Mecke Jr (@emeckejr)
Крис Нот бе упрекнат в обезчестяване и експанзия първо от две дами. Едната твърди, че е била изнасилена от него през 2004 година в жилището му в Западен Холивуд. Другата била на среща с него в Ню Йорк през 2015 година и след това той я поканил в жилището си, където тя твърди, че той е бил нападателен с нея. Трета жена също упрекна Нот в полова експанзия, осъществена през 2010 година
Крис Нот изрично отхвърля тези обвинявания. Той повдигна въпроса, че тези изказвания идват сега, в който се появи продължението на сериала "Сексът и градът ". Трите актриси от продължението "Просто ей по този начин " реагираха тази седмица на обвиняванията против Нот и споделиха, че поддържат дамите, които са ги повдигнали против него.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР