Още една известна двойка е в историята. Става въпрос за

...
Още една известна двойка е в историята. Става въпрос за
Коментари Харесай

Гръм в рая: Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха! Удрял ли е той майка ѝ?

Още една известна двойка е в историята. Става въпрос за Зейн Малик и Джиджи Хадид, които съгласно разнообразни и голям брой източници са се разделили. " Двамата не са дружно към този момент, само че не престават да са положителни родители ", удостоверяват от фамилията на моделката. 

Виж още: Защо J Balvin остана без последния си клип и по какъв начин провокира политически скандал

Според формалната информация от фамилията Йоланда, майката на Джиджи, се грижи за щерка си и внучето си, тъй като желае най-хубавото за тях. Впрочем точно Йоланда очевидно е в основата на раздялата или по-скоро отношението на Малик към нея. По първична информация Зейн е удрял майката на към този момент някогашната си половинка. 

" Това беше и би трябвало да бъде персонален въпрос ", съобщи Зейн пред TMZ, когато му се наложи да изяснява появилите се изказвания. След това изпълнителят отхвърли да е посягал на Йоланда. Джиджи от своя страна не разяснява събитията - нито възможният побой, нито раздялата. Неин представител съобщи, че моделката се е фокусирала върху развъждането на Кай, детето ѝ, и моли медиите да уважат потребността ѝ от персонално пространство.

Виж още: Красивата щерка на Пол Уокър се омъжи, а Вин Дизел я води до олтара

Джиджи Хадид и Зейн Малик за първи път се събраха през 2015 година, само че през март 2018 година се разделиха. Раздялата им обаче не продължи дълго и след броени месеци още веднъж бяха двойка. През септември предходната година станаха родители за първи път.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР