Още една година оставяме зад гърба си...Мислено се връщаме към

...
Още една година оставяме зад гърба си...Мислено се връщаме към
Коментари Харесай

Щастлива и здрава да е новата 2017 година, приятели!

Още една година оставяме зад тила си...Мислено се връщаме към стъпките, по които минахме през нея. Успяхме ли в начинанията си? Какво ни даде и какво ни взе тя? Но по-важното - положителни ли бяхме? Запазихме ли любовта, намерихме ли нова? Като се огледаме в децата си, какво виждаме?

През каквото и да сме минали през 2016 година, би трябвало да сме признателни за нея. И неприятните уроци са значими - учат ни на нещо, което може би е съдено да разберем през новата година.

“Затова ще обърнем взор към 2017 година с вяра и с увереност. ”

За нас в Списание Hera.bg 2016 година беше усилна, само че доста значима. Направихме крачката напред, за която мечтаехме. Работихме доста, с цел да създадем нашето Био магазинче. Нашето място за здраве, хубост. И ще работим за него още повече. Готови сме за това. Защото имаме вас, нашите читатели, имаме създателите си, имаме приятелите си. Защото не сме сами в фантазията си.

С най-голяма обич и признателност към вас:

Бъдете здрави и се грижете за себе си. С храната, с положителните привички, с общуването с природата. Избирайте умишлено здравето пред всичко друго. Само по този начин сме пълноценни родители, другари, деца на родителите си.

Осъзнавайте любовта към себе си и не спирайте да я дарявате. В най-трудните моменти постоянно има искра от обич, вяра за обич. Винаги има някаква разтуха. Не затваряйте сърцата си за нея, тъй като от време на време тя е всичко, което ни крепи. Тази дребна искрица.

Следвайте фантазиите си и помагайте на другите да съумяват. Не отхвърляйте добра дума, не връщайте протегнатата към вас ръка. Хората сме обвързани в хиляди невидими влакна и от време на време с дребното спасяваме всичкото. Нека новата година донесе повече съгласие посред ни и да сме щастливи, че сме тук и в този момент, тъкмо такива.

“Доброто постоянно следва! ”

'Инна и Цвети
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР