Още една-две години ще имаме спадове и върхове в развитието

...
Още една-две години ще имаме спадове и върхове в развитието
Коментари Харесай

Ясновидката Гюкчен: Чака ни една бедна година, вирусът ще свърши чак през 2023-а

 " Още една-две години ще имаме спадове и върхове в развиването на пандемията. След огромното затваряне няма да има друго в България. Бизнесът ще се рестартира до март и следващата година, до август 2022 година, хората ще се стабилизират и финансово, и душевен “, предвижда известната ясновидка Илиана Чаушева-Гюкчен.

" В момента с изключение на пандемия хората са доста уплашени и ни чака една бедна 2021 година Тя е обвързвана с политически земетресения. Вирусът не даде урок на българите. Те не се трансформираха. Дори излязоха нескрито по-агресивните им черти. След 4 юли светът към този момент няма да е същият, тъй като предстоят световни промени. Тези промени започнаха от 21.12.-22.12.2020 година, тъй като тогава навлязохме във Века на Водолея. В него ще господства духовността, любовта, хармонията сред хората. Това ще продължи 10-15 години, с цел да се променим. Тази смяна аз не я виждам през 2021 година при хората “, споделя още феноменът.

" През 2021 година няма да има толкоз доста смъртни случаи. Основният проблем на хората ще бъде по какъв начин ще оцеляват и по какъв начин да подредят живота си. През март може да има политически земетресения сред Украйна и Русия. Може да има отчасти затваряне сред тях. В Съединени американски щати ще се борят да оцеляват, тъй като там пандемията даде най-големите провали и ще продължава да дава, написа " Стандарт ".

Ако при нас през 2022-2023 година свършва пандемията, там ще продължи до края на 2024 година и по-късно вирусът ще бъде овладян, в целия свят ще настане едно ново начало “, разяснява Гюкчен. Според нея, съществени естествени бедствия у нас не се чакат. " Катаклизми по света ще има. Ние към момента сме съхранени от мощни трусове и неприятни поличби. Малко по-суха ще бъде годината. Ще има смяна в климата – с 1-2 градуса ще бъде по-топло “, приключва ясновидката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР