Още една дирекция към национален фонд „Земеделие“ в Северозапада сменя

...
Още една дирекция към национален фонд „Земеделие“ в Северозапада сменя
Коментари Харесай

Сменят шефа и на областна дирекция „Земеделие“ в Монтана, заплатата може да стигне над 4 бона

Още една дирекция към народен фонд „ Земеделие “ в Северозапада сменя шефа си, научи организация BulNews. След като структурите във Враца, Вършец, Белоградчик и Грамада оповестиха състезания за нов шеф, в този момент е ред на Монтана.
Новият шеф би трябвало да провежда, координира и управлява цялостната активност на дирекцията. Той би трябвало да следи за спазването на разпоредбите за вътрешния трудов ред в регионалната дирекция. В дилемите му влиза още надзор на цялостната връзка на регионалната дирекция на Държавна фирма „ Земеделие “ с представители на районни медии, неправителствени организации, сдружения и обществени институции. Той би трябвало да дава отговор за опазването и съхранението на материално-техническата база.
Кандидатите за апетитното място би трябвало да имат висше обучение степен „ магистър “ в областите обществени, икономически, правни, земеделски, естествени или механически науки или ветеринарна медицина, математика и информатика. Необходим е и професеионален опит от най-малко 7 години.
Размерът на главната заплата за длъжността е от 900 до 4200 лв., като при назначение главната месечна заплата ще бъде избрана според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и Вътрешните правила за заплатите на чиновниците в Държавен фонд „ Земеделие “.
Конкурсът ще се организира на няколко стадия - на практика изпит, тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията и изявление.
Мераклиите да седнат на шефския стол могат да подават документите си за присъединяване в състезанието до 3 май.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР