Още един знак дойде, че Кубрат Пулев няма да се

...
Още един знак дойде, че Кубрат Пулев няма да се
Коментари Харесай

Адам Ковнацки чака Кубрат Пулев за битка

Още един знак пристигна, че Кубрат Пулев няма да се бие с спечелилия от мача сред Анди Руис и Антъни Джошуа за международната купа в IBF. Българската звезда на професионалния бокс е наложителен кандидат за пояса в тази версия, а този, който завоюва всред британеца и мексиканеца би трябвало да направи отбрана на купата против него.
 Любопитно! Битка Кубрат Пулев - Адам Ковнацки подгрява реванша Уайлдър - Фюри?Но съгласно източници в полските медии, този пояс ще бъде овакантен и това значи, че Пулев ще се бие със идващия в ранглистата на IBF - 30-годишният Адам Ковнацки. Информацията в Полша е към момента неофициална, само че " от най-достоверни източници ".

Причината за доброволното сдаване на купата от Джошуа или Руис ще е натовареният график по отбраните на всички колани. Кобрата чака в IBF, Олександър Усик чака в WBО, a до края на 2020 година би трябвало да се организира и отбрана на този в WBA.
 Адам Ковнацки: Мач с Пулев? Чудесно!

И предвид на обстоятелството, че противниците в тези версии не са изключително високо котиращи се измежду платените малките екрани и рекламодателите, британецът или мексиканецът ще овакантят купите си, с цел да се впуснат в по-изгодна от финансов проект случка.

В Полша са безапелационни още, че все по-вероятният мач сред Пулев и Ковнацки ще се състои още в ранна пролет. Крайният период за мача за купата е 31 май 2020 година, само че ще се организира надалеч по-рано. Не се спекулира още за дата, само че е евентуално да е още през март.

Иначе полският боксьор досега е с съвършен баланс на професионалния кръг. Той има 20 мача, като е спечелил всичките. Последната му борба обаче беше едвам през август предходната година против Крис Ареола и той малко или доста е позагубил игрови темп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР