Още един водещ от bTV е аут от медията. След

...
Още един водещ от bTV е аут от медията. След
Коментари Харесай

След Векилска още един водещ аут от bTV, само че...

Още един водещ от bTV е навън от медията. След като Мариана Векилска разгласи, че напуща малкия екран и отпътува да търси изява в чужбина, неин сътрудник реши да последва образеца ѝ. Водещата на " Преди обед " Десислава Стоянова ще води утринното предаване без екранната си половинка Александър Кадиев в продължение на две седмици, разкри той, написа " Уикенд ".

Актьорът отпътува на турне в Щатите, а неговата брачна половинка Таня ще остане сама с 3-годишната им дъщеря Катерина, защото с него лети и майка му - Катето Евро. Заради уговорката в чужбина през март Кадиев ще пропусне четвъртия рожден ден на детето на 19 март. Заедно с тях ще пътуват Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова, Албена Михова и Сашо Дойнов.

Артистите ще гостуват оттатък океана с хитовата комедия " Горката Франция ", която се играе към този момент 9 сезона. Първата им среща ще е с българите в Торонто точно на 8-и март. Ден по-късно трупата ще отлети за Атланта. На 10 март ще играят комедията в Ню Йорк, а на 13-и ще бъдат в Лас Вегас. Следват представления в Сиатъл, Сан Франциско и Чикаго.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР