Още един случай на починал медик у нас. Късно снощи

...
Още един случай на починал медик у нас. Късно снощи
Коментари Харесай

Починалата лекарка - с две отрицателни проби за коронавирус, изписана за домашно лечение

Още един случай на умрял доктор у нас. Късно нощес е умряла лекарка от Александровска болница, която е била изписана за домашно лекуване с два негативни теста за ковид.

 „ Първо желая да изкажа моите съболезнования за околните. Тя е била един от първите инфектирани от Спешна помощ, лекувана е в Окръжна болница. Имала е две негативни проби и е изписана за домашно лекуване. Вчера се е влошила и е призната в Спешния център, където е била интубирана и там е умряла без да успее да стигне до Инфекциозното поделение. Това, което е обезпокоително е, че тя в действителност е дала две негативни проби, само че през вчерашния ден първият тест е посочил позитивен, чакаме резултатите и от PCR теста “, съобщи Мутафчийски.

Той съобщи и че това не е казус в света, защото има доста случаи на инфектирани наново пациенти. Италиански лекари са написали отчет след проучване на деветима пациенти, които са били още веднъж инфектирани и са постъпили в болница.

„ Всичко това слага под въпрос имунитета, който се построява. Неясните за ковид са повече от това, което знаем “, сподели генералът.

„ Нищо сега не оказва помощ повече от обществената отдалеченост, дистанцията и пазенето на ограниченията “, приключи Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР