Още един сезон означава още една възможност да променим косата

...
Още един сезон означава още една възможност да променим косата
Коментари Харесай

4 прически, които ще са хит тази зима

Още един сезон значи още една опция да променим косата си

Независимо дали желаете да изпробвате нова прическа за празниците, или нов цвят, на прав път сте, написа.

Днес ще ви предложим няколко хрумвания, които несъмнено ще бъдат шлагер през зимата съгласно специалистите.

1. Страничен бретон

Така известните бретони вид перде залязват. Затова пък има нова известна прическа, която идва непосредствено от началото на 2000-те години. Прибраният встрани бретон ще бъде в наклонност тази зима и през 2023. Тази прическа ще бъде известна, защото всичко в наши дни е обвързвано с размер. Мислете за обемните сешоари от 90-те години, съчетани с бретон встрани.



2. Плътно кестеняво

Тази есен следим засилена известност на този колорит, която няма да загуби инерцията си през идващите по-студени месеци. През зимата потъмняването с цвета на косата ви не е изненада, само че тази година всички се стремят към по-плътните, дълбоки и първокласно изглеждащи нюанси. За да постигнете този колорит, заложете на композиция от акценти и слаби кичури, с цел да добавите измерение и искра на косата.



3. Богато бордо

Този пурпурен, винен колорит е нещо, което би трябвало да опитате тази зима. В предишното сме виждали звезди като Риана и Зендая да залагат на този звук, тъй че се радваме да забележим, че „ мерлото “ се завръща в цветовата палитра.



4. Френски туист

Ако има една прическа, която владее този леден сезон, това е френският туист. Лесно е да се направи вкъщи и неотложно придава искра на всяка визия.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР