Още един от фаворитите за триумф в Купата на африканските

...
Още един от фаворитите за триумф в Купата на африканските
Коментари Харесай

Мароко продължава напред в Купата на Африка, Хакими герой


Още един от любимците за успех в Купата на африканските народи си обезпечи място в четвъртфиналите! Мароко продължава напред, откакто победи Малави с 2:1 след поврат.

Аутсайдерът поведе в 7' със ужасно осъществяване от към 40 метра на Габадиньо Манго, за който попадението e трето от началото на шампионата.
Снимка: Reuters

Впоследствие мароканците поеха самодейността, само че направиха пропуски посредством Имран Лоуза, Ашраф Хакими и Софиан Буфал. Юсуф Ен-Несири въпреки всичко съумя да изравни малко преди почивката, оползотворявайки подаване на Селим Амала.

Селекцията на Вахид Халилходжич продължи да господства и през втората част. " Лъвовете от Атлас " пречупиха противника в 70', когато Хакими вкара хубав гол от директен свободен удар.
Снимка: Reuters

В четвъртфиналите на Мароко следва мегасблъсък със Сенегал, който стигна до най-хубавите осем след победа с 2:0 над Кабо Верде.

Осминафиналната фаза обаче към момента не е свършила! Утре от 18:00 ч. директно по RING можете да гледате борбата сред Кот д'Ивоар и Египет, а от 21:00 ч., също в ефира на спортния ни канал, Мали се изправя против приятната изненада Екваториална Гвинея.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР