Още един филм за Трансформърс идва на големия екран през

...
Още един филм за Трансформърс идва на големия екран през
Коментари Харесай

Porsche 911 се превръща в робот за новия Трансформърс

Още един филм за " Трансформърс " идва на огромния екран през лятото. Paramount Pictures пуснаха първия формален филмов откъс преди броени часове.

Както може да се чака за този франчайз, образните резултати са главен фокус, а не историята. И това е в реда на нещата - по всичко си проличава, че продукцията ще бъде точно образно зашеметяваща.

Звездата на кино лентата е Porsche 911. Друг типичен автомобил също се трансформира в робот: второ потомство Chevy Camaro. Считайте, че автомобилните фенове ще са изкупили една огромна част от билетите.

Сюжетът ще се състои от нормалните роботи, сражаващи се един с различен. Rise of the Beasts е седмият филм за " Трансформърс " от 2007 година насам. „ Той ще води публиката на премеждие из планетата в 90-те. Ще забележим по какъв начин Максимал, Предакон и Теракон влизат в съществуващата борба на земята сред Аутоботи и Десептикоти. “

Филмът е режисиран от Стивън Кейпъл младши, който преди този момент работи по Creed II, както и по епизод от телевизионния сериал " Transformers: Earthspark ". Хората звезди във кино лентата са някогашният боен Ноа (изигран от Антъни Рамос от " Хамилтън " ) и изследователката в музея Елена (изиграна от Доминик Фишбак, от " Юда " и " Черният Месия " ).

Жълтото Camaro е съществена част от франчайза през цялото време. Определено обаче сребристият 911 притегля вниманието най-вече. Не се съмняваме, че почитателите на марката желаят да видят обичания си модел на огромния екран. Да го гледат по какъв начин се трансформира в робот ще е това, което ще се помни.

 Transformers: Rise of the Beasts, Porsche 911 сребристо

Не е извънредно по-стари коли, показани на огромния или дребния екран, ненадейно да покачат цената си, само че, както всички знаем, класическите 911 не престават да се продават за високи суми и без реклама от Холивуд.

Премиерата на Transformers: Rise of the Beasts ще бъде на 9 юни 2023 година,
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР