Още две телевизионни изяви на Лозан Панов и скоро няма

...
Още две телевизионни изяви на Лозан Панов и скоро няма
Коментари Харесай

Симов: Още 2 такива изяви на Панов и няма да го изберат и за домоуправител на панелка

 " Още две телевизионни изяви на Лозан Панов и скоро няма да могат да го изберат даже и за домоуправител на някоя панелка в " Надежда "...

Късно вечерта нощес се престраших да изгледам цялото му синьо-зелено присъединяване в Българска национална телевизия през вчерашния ден и все едно ме вкараха в пиеса на Бекет. Водещата го пита всякакви неща, само че Лозан Панов си караше по листата с опорни точки и назубрени клишета. И тъй като пред нас имаме безусловно монотематичен претендент оказа се, че единственият проблем на страната е правораздаването. Което (първи ще призная) е добър заряд за 6-7 минути диалог, само че оттам-нататък се трансформира в средновековно изтезание тъй като има относително дребен на брой способи да кажеш " правосъдна промяна " и " Гешев е безсрамник ".

Тоест - Панов се обрисува като цялостен стопанин на галактическата досада в конкуренцията и съм уверен, че даже почитателите му знаят, че ще е тъкмо по този начин. А сега в който разтърсващо разгласи ГЕРБ и Демократична България за " естествени сътрудници " знаех, че виждам най-зрелищното телевизионно сепуко в историята.

Време е десните да си признаят нещо. Лозан Панов е претендент, който звучи прелестно на хартия, само че в действителността е като комикс. Идеята за Лозан Панов е по-добра от самия Лозан Панов и това е телевизионната покруса на градското дясно ", написа във Facebook Александър Симов, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР