Още две операции предстоят на детето, малтретирано от майка си

...
Още две операции предстоят на детето, малтретирано от майка си
Коментари Харесай

Още две операции предстоят на детето, малтретирано от пастрока и майка си

Още две интервенции предстоят на детето, измъчвано от майка си Стела Алексиева и пастрокът му Петър Чернев. Това стана преди днешното съвещание в Районен съд – Пловдив, където магистратите би трябвало да решат дали да одобрят параметрите на съглашението сред прокуратурата и дамата.
Прочетете още
Страните са контракти наказване от три години условно, с пет  години изпитателен период. Стела изяви предпочитание за подобен вид произвеждане на разпоредителното съвещание, което се организира преди дни. В предходното дело обаче има и различен обвиняем- въпросният Чернев и по тази причина се наложи съглашението на Алексиева  да бъде утвърдено от различен правосъден състав.

От друга страна Петър Чернев призна обстоятелствата и събитията от обвинителния акт и по този начин делото против него че протече по съкратената процедура без разпит на очевидци и движимости лица. На идващото съвещание той ще получи своето наказване.

“Бащата споделя, че се стряска, реагира прочувствено, когато се среща с майката. На този родител не му е елементарно, тъй като детето не може да се отделя дълго време от него. Има няколко доказателства, които директно потвърждават, че майката е знаела и участвала на някои неща. Аз не мога да позволи, че родител няма да наблюдава положението на детето си. Ще желая най-високата присъда ”, съобщи представителя на детето юрист Попов.

В момента съдът заседава дали да се одобри съглашението на Стела.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР