Още двама от работниците, пътували в обърналия се рейс са

...
Още двама от работниците, пътували в обърналия се рейс са
Коментари Харесай

Работник от преобърналия се рейс край Русе: Връщахме се от работа, спяхме

Още двама от служащите, пътували в обърналия се автобус са се почувствали зле след случая. Те са отишли за обзор в болничното заведение.

Припомняме, че рейсът с служащи се прекатурна по пътя Русе-Кубрат, сигнал за случая е подаден в 6,25 часа тази заран.

„ Пътят сутринта беше замръзнал лекичко, водачът карал постепенно, блъснал се в мантинелата, захапал гумата и го завъртял рейса. През предното стъкло излезли и през люка, счупили са стъклото и люка “, изясни Азми Азмиев, началник превоз на компанията.

На място са изпратени две коли за спешна помощ, пожарна и полиция. Шестима души – две дами и четирима мъже, са откарани в болница. Единият от потърпевшите е с черепно-мозъчна контузия, останалите са с по-леки пострадвания.

„ Не сме очаквали, ние се връщаме от работа, всеки си почива, задремал, не сме очаквали. Добре съм, малко ръката ме боли “, споделя един от потърпевшите Пламен Николов пред rusemedia.

Първоначално шестима души са били откарани с две коли за спешна помощ в болница в Русе. Един от потърпевшите е с черепно-мозъчна контузия, а останалите петима са с по-леки контузии.

Пробата за алкохол на 60-годишния водач на рейса е негативна. Причините за случая се обясняват.

Участъкът от пътя сред Червена вода и Ново село е затворен. Движението се контролира от пътна полиция, като е проведен обходен маршрут.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР