Още двама чужденци ще бъдат привлечени в Берое. Това обяви

...
Още двама чужденци ще бъдат привлечени в Берое. Това обяви
Коментари Харесай

Херо: Цените на българите са доста високи

Още двама чужденци ще бъдат привлечени в Берое. Това разгласи наставникът на " зелено-белите " - Димитър Димитров.

" Работим по селекцията, водят се диалози. Надявам се Ахмед Туба да си удържи на думата, той сега е в Белгия, договаря с Брюж за преустановяване на договора си. Заяви, че желае да е наш футболист. След напускането на Камбуров ще би трябвало да притеглим централен нападател. Водим диалози и с един краен полузащитник. Мисля, че там нещата са на финалната права, само че още нямаме подписан контракт. Чужденци са, няма по какъв начин да вземем българи. Няма такива български играчи, които да ни заинтересуват и да можем да ги вземем. Цените на българите са много високи. Но аз не разделям играчите на чужденци и българи, всички те пазят достойнството и традициите на Берое.

Продължаваме да играем добър, атрактивен футбол. Иска ми се да преодолеем момента с грешките, които позволяваме, само че ние сме нов състав. Налагаме друга скица, друг жанр и би трябвало да минем през подобен стадий ", съобщи Херо пред телевизия " Стара Загора ".

Той добави, че задачата на отбора за идващия сезон ще бъде класиране за ЛЕ. efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  Локомотив (Пловдив) 21:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР