Още днес той ще внесе оставката си в деловодството на

...
Още днес той ще внесе оставката си в деловодството на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов подава оставка като депутат, напуска ГЕРБ и политиката

Още през днешния ден той ще внесе оставката си в деловодството на Народното събрание.

До отдръпването на 71-годишния ваятел от политиката се стигна, откакто по време на изключителното съвещание на Народно събрание в понеделник включените микрофони в пленарната зала уловиха негово скандално изявление. В почивката на Народното събрание по време на дебата по измененията в Закона за отбрана от домашно принуждение, Рашидов разговаряше със зам.-председателя на Народното събрание Росица Кирова, когато сподели: 

" Има и в този момент закони. К " во чешеме езици? Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани . Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна ", съобщи Рашидов явно без да позволява, че наоколо има включен микрофон ". 

Думите на Вежди Рашидов доведоха до незабавно съвещание на парламентарната група на ГЕРБ, след което съпартийците му го приканиха да подаде оставка от заеманите постове - ръководител на Комисията по просвета и медии в Народното събрание и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Което някогашният ръководител на Народно събрание и направи още същата вечер. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР