Още днес, на помощ в Covid отделението на свищовската болница

...
Още днес, на помощ в Covid отделението на свищовската болница
Коментари Харесай

Двама студенти влизат в болницата в Свищов

Още през днешния ден, на помощ в Covid отделението на свищовската болница влизат Димитър Николаев и Мария Василена Богомилова – студенти от Медицинския университет в. Това заяви персонално кмета Генчо Генчев, представен от.
„ Разговарях със здравния министър проф. Костадин Ангелов и получих увещание, че ще дойдат двама студенти в поддръжка на медицинския личен състав. Засега остава казусът с неналичието на медицински сестри ”, заяви Генчев. В последната седмица кметът сигнализира за сериозните усложнения на лекарите в градската болница да се оправят с нараствания брой постъпили в Covid отделението.
 Лекари - депутати от Българска социалистическа партия отиват в лечебните заведения в Свищов и Шумен Лекари - депутати от Българска социалистическа партия отиват в лечебните заведения в Свищов и Шумен
Лекарите - депутати от Българска социалистическа партия отпътуват за лечебните заведения в Свищов и Шумен. Това заяви ръководителят на българските социалисти Корнелия Нинова...
„ До в този момент разчитахме на лекарите доктор Иванова, доктор Чекова, доктор Райкова, доктор Караджов и доктор Ганев, които през цялото време на пандемията са на линия и поставят грижи за пациентите. Освен болните в Covid отделението те обслужват и пациентите в другите отделения, което ги слага в неспособност да са на непрекъснато разположение “, изясни Генчев. Депутатите лекари от Българска социалистическа партия, които бяха в свищовската болница към този момент я напуснаха. Сега лечебното заведение разчита на младото попълнение, което се чака да се усили през идната седмица, когато други студенти ще се причислят към лекуващия личен състав. Общинското управление и това на болничното заведение изричат своята признателност за поддръжката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР