Още четири партии се регистрираха в РИК-Плевен за участие в

...
Още четири партии се регистрираха в РИК-Плевен за участие в
Коментари Харесай

Още четири партии се регистрираха в РИК-Плевен за изборите на 2 април

Още четири партии се записаха в РИК-Плевен за присъединяване в парламентарните избори, които ще се проведат на 2 април. Това стана с решения на Районната изборна комисия - Плевен от 24-ти февруари 2023 година

Двама са членовете влистата на Политическа партия „ ГЛАС НАРОДЕН ”, които се записаха на 24-ти февруари за изборите на 2 април от 15-ти МИР – Плевен. Това са:

Цветелина Венелинова Христова и Лидия Борисова Нинова.

Кандидатска листа за народни представители на Политическа партия „ Социалистическа партия Български път ”, която се записва през днешния ден се състои от един представител:

Милко Карамфилов Кичуков.

Политическа партия „ Българско национално обединяване ” също се записва за присъединяване в изборите за Народно заседание на 2 Април 2023 година в Петнадесети избирателен регион – Плевен и в листата й взе участие също един претендент:

Илия Димитров Конов.

Девет са имената на претендентите за народни представители в листата на Политическа партия „ Български народен съюз,,Нова народна власт ”, за присъединяване в парламентарните избори на 2-ри април. Имената са:

Мартин Серьожев Вътев, Пламен Иванов Топчиев, Йонка Красимирова Иванова, Анатоли Петров Антонов, Димитър Маринов Димитров, Николай Първанов Григоров, Петко Георгиев Колев, Параскева Никифорова Желева, Живко Иванов Жеков.

Както Дарик осведоми, на 23-ти февруариза присъединяване в изборите на 2 април в Петнадесети МИР -Плевен се записаха в РИК-ПлевенПП„ Народна партия Истината и единствено истината ” и Политическа партия „ Възраждане ”.

Крайният период за регистрация на партии и обединения за присъединяване в парламентарните избори на 2-ри април е 28-ми февруари.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР