Още четири мача предстоят от програмата на 22-то Световно първенство

...
Още четири мача предстоят от програмата на 22-то Световно първенство
Коментари Харесай

Нидерландия и Англия излизат за втори победи на Мондиала

Още четири мача предстоят от програмата на 22-то Световно състезание по футбол в Катар през днешния ден, 25 ноември. В 12:00 часа българско време Уелс се изправя против Иран в среща от група В. Три часа по-късно домакините от Катар играят със Сенегал в група А. От 18 часа Нидерландия излиза против Еквадор, а вечерта Англия има за противник Съединени американски щати.

„ Трите лъва “ се изправят против американците в търсене на втори следващ триумф на Мондиала, откакто в откриващия си мач разрушиха Иран с 6:2. Възпитаниците на Гарет Саутгейт не бяха тествани против азиатците, само че се чака да имат по-трудно предизвикателство в лицето на „ янките “, които започнаха с тъждество 1:1 против Уелс. Добрата вест за полуфиналистите от Световното в Русия преди четири години е, че Хари Кейн е на линия за утрешния дуел, откакто получи удар в глезена против Иран. Играчите на Карлош Кейрош ще търсят първи точки на собствен ред против Гарет Бейл и компания в ранния дуел в петък.

В група А, домакините от Катар излизат против Сенегал. И двата състава започнаха с идентични загуби шампионата – с по 0:2 надлежно от Еквадор и Нидерландия. Втора поредна неточност ще значи и съвсем несъмнено отпадане от битката за място в елиминациите. Нидерландия и Еквадор излизат в конфликт на водачите в групата. „ Лалетата “ евентуално ще стартират с Мемфис Депай като титуляр – нещо, за което загатна селекционерът Луис ван Гаал на днешната си конференция. За южноамериканците Енер Валенсия, който вкара и двете попадения при триумфа над Катар, е под въпрос след получен удар в откриващия мач.

В последните мачове от група А във вторник Нидерландия играе с Катар, до момента в който Еквадор се изправя против Сенегал. В група В пък Англия излиза против Уелс, а Съединени американски щати ще има за противник Иран.

Пълна стратегия за мачовете от Мондиал 2022 в петък:

Група В

12:00, Уелс – Иран - БНТ1

Група А

15:00, Катар – Сенегал - Диема

18:00, Нидерландия – Еквадор - БНТ1

Група В

21:00, Англия – Съединени американски щати - Диема.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР