Още 33-ма депутати от БСП се включват като доброволци в

...
Още 33-ма депутати от БСП се включват като доброволци в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова става доброволка в борбата с COVID-19 |

Още 33-ма депутати от Българска социалистическа партия се включват като доброволци в превъзмогването на рецесията, провокирана от COVID-19, съобщи  водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Сред тях е и тя.

Депутатите ще се причислят към самодейността на тримата лекари - народни представители от левицата проф. Георги Михайлов, доктор Илиян Тимчев и доктор Десислав Тасков, които от предишния понеделник работят на доброволни начала в лечебните заведения в Свищов и Шумен, откъдето сигнализираха за краен дефицит на медици.

Доброволците от парламентарната група на левицата ще се  разпределят в три посоки. По първото група депутати влиза в лечебни заведения и коронавирус отделения в цялата страна. Втора група ще се включи в активността на районните здравни инспекции, а третата - в обществените служби.

Депутатите доброволци стартират задачата си незабавно след гласуването на различния бюджет на Българска социалистическа партия в Народното събрание.

Нинова се върна към дейна работа при започване на тази седмица, откакто прекара ковид във ВМА и след края на карантинния интервал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР