Осемте джуджета не е само един ресторант, а е един

...
Осемте джуджета не е само един ресторант, а е един
Коментари Харесай

Николай Стайков: Ресторант ”Осемте джуджета” е мрежа за нерегламентирано, паралелно влияние в съдебната...

" Осемте джуджета не е единствено един ресторант, а е един проблем. Осемте джуджета е една мрежа на въздействие. Нека да го кажем ясно - корупцията в една система става през мрежа от хора.

 

Това, за което имахме съмнения, а след това и свидетелски показания, е че в ресторант " Осемте джуджет " а  е мрежа за нерегламентирано, паралелно  въздействие в правосъдната система, което въздейства на приблизително и на високо равнище в прокуратура, разследване и правосъдна власт. С това изявление бяха верифицирани нашите съмнения ". Това съобщи Стайков.

 

" В момента имаме глас, който споделя отвъртре - това е изявлението на Любена Павлова, брачна половинка на известния с прякора Пепи Еврото. Виждаме, че и хората, които преди са отказвали да приказват, се трансформират. Тя се отзова на нашата покана да приказва ", означи той.

 

По думите й, това е пазарище, където се събират хора, които търсят различно правораздаване и хората, които могат да им го показват. Става въпрос освен за пари, само че и за въздействие.

 

Той напомни времето преди ръководството на ГЕРБ, когато е бил изнудван тогавашен шеф на Булгартабак.. Това са схеми, които съществуват още от 90-тте години на предишния век, означи Стайков.

 

По думите му, Иван Гешев неведнъж е ходил там. Той е доста непосредствен с Пепи Еврото. Едно от делата, което се държат на трупчета е " Осемте джуджета ".

 

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР