Осемкилометрова опашка от тирове се е оформила тази нощ на

...
Осемкилометрова опашка от тирове се е оформила тази нощ на
Коментари Харесай

8-километрова опашка от камиони на ГКПП Гюргево

Осемкилометрова опашка от тирове се е оформила тази нощ на излизане от Румъния при Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюргево-Русе. Времето за изчакване през нощта е било 100 минути, само че към сутринта е намаляло до 60 минути, оповестява организация Аджерпрес, представена от Българска телеграфна агенция.

Говорителката на Териториалния инспекторат на румънската гранична полиция в Гюргево Андрея Бику съобщи, че продължителното очакване се дължи на огромния брой товарни транспортни средства и на епидемиологичния триаж. Времето за очакване за излизане от Румъния доближи 100 минути, а за влизане - 40 минути, сподели говорителката.

През последните 24 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе-Гюргево за влизане в Румъния са се явили 1165 камиона и 176 автомобила, а за излизане от страната - 1155 камиона, при нормални дневно 800 камиона и 202 леки автомобила.

Времето за очакване за граничен надзор за леки коли е било 10 минути, както на влизане, по този начин и на излизане от Румъния, показва организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР